Alice Rosenqvist (SWE) Profilryttare

Alice Rosenqvist är en av våra yngre profilryttare och på väg upp för en pikande karriär. Hon är 14 år gammal och bor i Halmstad med sin familj.  Hon var så ung när hon satt på en ponny första gången att hon knappt minns det och fick sin första ponny Flisman när hon var sex år.  Hon började tävla med sin tävlingsponny Prince när hon var åtta år. Med B-ponnyn Prince red hon sitt första SM 2017. Alice har ridit i Scandinavium med sin Ballinvella Polly, ett av hennes bästa minnen, och med Polly har hon tävlat tom Msv A och har ett silver lag-SM från Strömsholm.

Alice har nu även gått över till stor häst och i dagsläget har hon hästen Quiara M (2004, sto, Quidams Rubin-Carthago) och hennes ponny Annaghmore Beach Babe (2006, sto, Beach Ball-Coevers Diamond Boy) i stallet. Med Quiara har Alice tävlat upp till 1.20 och med Bonnie har hon ridit upp till 1.20 (MSV B). Hennes mål under 2020 är att kvala till SM med Bonnie och att rida Prins Carl Philips pris. Hon siktar även mot Childrens SM och Falsterbo med Quiara. 

Vi är så stolta över att ha Alice som profilryttare för Friska Leder och ser fram emot att följa Alice och hennes hästar framöver!