KUNDSERVICE

Information om leveranser och betalningsätt

2-5 arbetsdagar. Om din beställning blir försenad på grund av att den är tillfälligt slut i lager kontaktar vi dig via mail och meddelar leveranstid.

Våra varor levereras fraktfritt inom Sverige.

  • Payson
  • Stripe – kort (Visa, Mastercard)
  • Postförskott
  • Pay-pal
  • Swish

Beställda men ej uthämtade paket kommer att debiteras en avgift om 150 kr ink moms för att täcka våra merkostnader såsom frakt, returfrakt och övrig administration.

Alla returer skickas till:
Friska Leder,
Midgårdsgatan 18,
262 71 Ängelholm

Skulle du av någon anledning inte vara nöjd med produkten har du 14 dagar på dig att returnera den. Varan måste då vara oanvänd och i sin originalförpackning. När varan är kontrollerad och godkänd skickar vi en ny produkt eller gör en återbetalning, allt enligt dina önskemål. Returfrakten betalas av kunden. Innan du skickar tillbaka någon vara vill vi att du kontaktar oss via mail till kontakt@friskaleder.com. Vi kan inte garantera att vi hämtar ut varor som skickas utan föregående meddelande. Paket som returneras mot postförskott kommer inte hämtas ut och godkänns inte som en retur.

Om det gäller en reklamation på grund av att du inte är nöjd med kvalitén på produkten ber vi er kontakta oss via telefon eller mail innan retur sker.

Viability Sweden AB
Midgårdsgatan 18 C
262 71 Ängelholm

Org. nr: 559167-0061