Fjärde Adventskampanj

Glad fjärde advent önskar vi på Friska Leder!

Under dagen den 20/12 får du som köper vårt Conquest-paket en Friska Leder-mössa och en Warendorfsalva 500ml på köpet. Gör ditt köp här.

Conquest-paket

Conquest-paketet innehåller 2 sprutor Conquest Start Up och 1 flaska Conquest Follow Up. Räcker till 2 månaders förbrukning. Conquest är en kombinationsprodukt framforskad av veterinär. Den innehåller både högmolekylär hyaluronsyra och Boswellia Serrata och rekommenderas till hästar som behandlas eller har behandlats i leden. Rekommenderas också till hästar som tränas regelbundet och tävlas intensivt. Främjar optimal återhämtning av ansträngda leder.

Warendorfsalva

Warendorfsalvan är en unik & allsidig salva av 100% naturliga ingredienser. Den verkar både mjukgörande och antibakteriellt, samtidigt som den lägger sig som en skyddande hinna på huden utan att kladda eller missfärga. Med sitt breda användningsområde är Warendorfsalva den perfekta produkten att ha i stallapoteket!

Warendorf salva

✓ Mungipor – mjukgörande och ett perfekt skydd mot skav från bett eller andra irritationer
✓ Skavsår från sadel och sadelgjord
✓ Eksem & sommarklåda
✓ Insektsbett
✓ Rivsår & övrig sårvård
✓ Mugg
✓ Effektivt mot inkar & andra hudåkommor
✓ Hovvård
✓ Allmän mjukgörande hudvård

Innehåll: vaselin, vatten, cocosfett, zinkoxid, mineraloljor (paraffin, glycerin), allantoin, cocosolja, kanelaldehyd, eukalyptus, naturliga eteriska oljor & konserveringsmedel.

Friska Leder-mössa

Friska Leder mössa