Kunder 

Utlåtande från nöjda kunder

Hej Max. Tänkte ge lite feedback om Conquest. Du var ju här tidigare i höstas och presenterade de nya produkterna. Den är hästen har tidigare genom åren använt Chondrogen. Men jag sålde på hästägare Conquest istället efter ditt besök. Speedy Foxy Vicane har haft en fantastisk höst och börjat året med vinst i högsta klass. De är givetvis många faktorer som spelar in, men tänkte det kan vara roligt för er att få lite återkoppling. Med vänlig hälsning, Lisa Vaggeryds Hästklinik
Min gamla rotweiler hund Bamse har haft svårt att gå upp för trapporna till ovanvåningen. Efter två veckor med Complete fungerar han som vanligt och orkar upp.
Använder Complete till min 7-åriga labradortik. Hon blev som en unghund efter 1 vecka.
Jag tycker om att komma väl förberedd till tävling med sunda och rörliga hästar därför har jag använt Conquer i många år och är mycket nöjd.
Rose Mathisen
Landslagsryttare Dressyr
Har kämpat med en hälta på min … Har kämpat med en hälta på min rottistik I snart två år, utan resultat . För ca två månader sedan började jag använda Complete och redan nu ser jag en klar förbättring!
Patricia Schubert
Sverige
Hade tidigare problem med några leder i ena handen. Efter ca 1 månad med HA-I försvann verken. Jag har nu använt HA-I under flera år och har inga ledproblem
Arne Jöneman
Jo det blev himla bra med tabletterna. Hälsningar Henrik S
Henrik s
Sverige
Då min rottweiler tik fick artros i bägge armbågarna började jag med Complete Hon är nu halt fri
Fredrik
Jag känner mig mjukare i lederna när jag går upp på morgonen. Vågar inte sluta äta.
Karin
Sverige
Känner mig betydligt bättre i knä och nacke.
Annette
”Mina hästar tävlar på hög nivå större delen av året och då utsätts de för ständiga påfrestningar på sina leder. Conquer minimerar skaderisken och bygger upp en stark och tålig häst. Eftersom mina hästars välmående betyder allt för mig känns det självklart att välja Conquer.”
Karin Martinsen
Hoppryttare