Anna Persson

Anna Persson – Profilryttare

En av våra nya profilryttare för i år är hoppryttaren Anna Persson. Vi är väldigt glada över att ha denna ambitiösa och noggranna tjej med i vårt team. Anna har i många år ridit i den absoluta toppen både som Young Rider och nu som senior. Hon har sina största framgångar tillsammans med sin fina häst Cash Man. I meritlistan har de segrar upp till 150 GP och de har även representerat Sverige i landslaget ett flertal gånger. Anna är dessutom uppvuxen i en riktig hästfamilj där pappa Ronny själv har tävlat upp till 150 GP.

Annas verksamhet och målsättning

Idag driver Anna en verksamhet med omkring 25 hästar i varierade åldrar i stallet. Hon utbildar även hästar från inridning upp till Grand Prix och har gjort det med stor framgång. Ett fint exempel på detta är hennes talangfulla Camelon (Micke) som är hennes egen uppfödning och som hon idag tävlar upp till 150 GP med. Deras gemensamma mål för i år är att avancera en nivå till och gå upp i 155 – 160 cm klasser.

 “Efter att jag började ge mina hästar Friska Leders produkter har de blivit fräschare än någonsin! Deras ben är finare, mindre galliga, och gamle Cash Man känns piggare och mjukare i kroppen än han någonsin har gjort”, säger Anna

Med sin erfarenhet och kunskap om vad som krävs för att rida i den absoluta toppen vet Anna att långsiktig hållbarhet är A och O. Cash Man är ett bra exempel på detta. Han är nu 19 år och tävlar fortfarande med vinster var och varannan helg om än på något lägre höjder än förr. Både Cash Man som är 19 år och Camelon som skall gå höga klasser får Chondrogen och Conquest Follow Up dagligen till vardags. Under tävlingsmeetings får de Conquest Start Up. Läs mer om Anna på hennes hemsida.