Lösningen mot torr hud

Lösningen mot torr hud

När vi blir äldre upplever vi ofta att vi får torr hud. Detta är ett bevis på att hyaluronsyran i kroppen har brutits ner fortare än vad kroppen klarar av att återskapa ny högmolekylär hyaluronsyra. Även UV-ljus gör att huden blir torrare och tappar sin elasticitet. Rynkor blir därmed tydligare. Lösningen mot torr hud är således att dagligen äta tillskott av högmolekylär hyaluronsyra. På så vis upprätthåller du hudens fuktbalans och får en elastisk och slät hud, samtidigt som du får extra smörjning av kroppens alla leder.

Vad är hyaluronsyra?

Hyaluronsyra är en kroppsegen geléaktig sockermolekyl som finns i stora mängder i kroppen när vi föds. Den har visat sig ha en enorm kapacitet att binda vätska till sig och ge huden sin elasticitet. Den har flera egenskaper, bland annat smörjning och stötdämpning i våra leder. Så mycket som 50% av all hyaluronsyra vi har i kroppen finns dock i de djupare lagren av vår hud. Där binder den fukt och ser till att vi har en slät och elastisk hy. I skönhetsbranschen är hyaluronsyra en vedertagen ingrediens i många hudpreparat.

Ha-Go Follow-Up innehåller högmolekylär hyaluronsyra tillsammans med Boswellia Serrata och flertalet andra ingredienser som bidrar till en normal benstomme, brosk och hud.