Lilly Smith (SWE)

Lilly Smith (SWE)

Lilly Smith är en hängiven hästtjej med outtröttlig ork när det gäller att rida. Hon sätter alltid sina hästar främst och satsar i dagsläget främst på sina storhästar, men rider och tävlar fortfarande D-ponnyn Drumcashel Dynamite Jack som hon själv har utbildat.

Trots sin unga ålder har hon hunnit göra många tävlingsstarter. På ponny har Lilly flertalet vinster och placeringar upp till Msv B. Som 10-åring började hon tävla storhästen High Pea, en häst som pappa Olof tidigare tävlat upp till 140 cm. Tillsammans med High Pea har Lilly bland annat tagit SM silver och guld i inverkan, vunnit Maya Delorez Children Challenge i Falsterbo, blivit uttagen som ett av åtta svenska ekipage till childrenklasserna under Global Champions Tour i Stockholm där hon gick in och vann finalen som ensam dubbelnolla. Med godkända hingsten Etalon Lux N har hon ridit flertalet SM, tagit topplacering i 135cm-klasser och debuterade i juni 2022 140cm med en 5:e placering, endast 14 år gammal.

Utöver dessa rider hon även Hubertus som hon har tagit SM guld i inverkan och SM silver totalt för children med och Cora Quick som hon kammar hem topplaceringar med var och varannan helg.  

High Pea får Chondrogen och Conquest Follow Up för optimal återhämtning då hon tidigare haft enviss hältproblematik. Vid meeting får hon även Conquest Start Up som extra boost och återhämtning.

Etalon Lux N får Conquest follow up och Chondrogen som dagligt tillskott för att stötta upp lederna i hans explosiva hoppteknik.

Hubertus som nu har fyllt 18 år understödjer sina leder med Conquer och Chondrogen.

 

Läs nästa

Sophie Karpe (SWE)
Olof Smith (SWE)

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.