Rose Mathisen (NOR)

Rose Mathisen (NOR)

Norskfödda Rose Mathisen är bosatt och verksam i Sverige sen 30 år tillbaka.

Hon är utbildad på Strömsholm och bedriver från basen på Gränsbo Stuteri utbildning & försäljning av dressyrhästar samt utbildar elever. Rose rider, utbildar och tävlar Gränsbos avels- och dressyrhästar framgångsrikt. Hon har under åren utbildat flera hästar till Grand Prix Dressyr.

Rose ingår i det Svenska Dressyrlandslaget och har en beundransvärt lång meritlista med flera olika hästar. Hennes fina trotjänare Zuidenwind 1187, hingst född 2004 är nu såld till en Japansk ryttare som satsar mot OS. Tillsammans har de bland annat tagit både guld och silver på SM för seniorer. De var uttagna till OS i Rio och VM i Tryon som reserv. Rose och Zuidenwind har också gjort flera väldigt framgångsrika världscupstarter där de senast i Neumünster var åttonde placerade. Under GCT-tävlingarna på Stockholms Stadion i somras vann ekipaget Grand Prix-klasserna båda dagarna. Enligt Rose är de två Europamästerskapen och bronsmedaljen från Göteborg stora höjdpunkter i hennes karriär.

Rose har varit profilryttare för produkterna från Friska Leder under många år. Nu satsar hon vidare med sina två 9-åringar och hoppas vara tillbaka på GP nivå nästa år.  Heston for U efter Zuidenwind ock Zailor efter Bocelli. Roses hästar har fått Chondrogen och Conquer regelbundet från 5 års ålder och uppåt. Sen lanseringen i september 2018 har de även fått Conquest regelbundet. Hon tar även själv HA-GO och HA-GO Follow Up för att hålla sina egna leder i trim.

”Jag har använt Conquer och Chondrogen sedan EvaVet introducerade de på marknaden. I alla dessa år har jag haft mycket färre ledbehandlingar än vad som är normalt. Mina hästar har tävlat internationellt på GP-nivå i många år. Kan varmt rekommenderas”, säger Rose

 

 

Läs nästa

Andre Brandt (SWE)

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.