Nyhet! ChondroPlus

Nyhet! ChondroPlus

ChondroPlus är ett helt unikt ledtillskott som innehåller näringsämnen för hela leden. Här finns de viktigaste näringsämnena för alla ledens delar i ett och samma tillskott. Högmolekylär hyaluronsyra, glukosamin, kondroitinsulfat, mangan och nu även Boswellia serrata.

Hyaluronsyra främjar ledens produktion av högkvalitativ ledvätska, fungerar stötdämpande och smörjande samt transporterar näringsämnen till leden och slaggprodukter ut därifrån.

 

Glukosamin, kondroitinsulfat och mangan är viktiga näringsämnen för ledbroskets hälsa och kvalitet. Ledbrosket är skört och kan inte återuppbyggas. Skador på brosket kommer alltså bli bestående och successivt leda till artros och kronisk ledsjukdom. Glukosamin, kondroitinsulfat och mangan understödjer broskets kvalitet och hållbarhet.

 

Boswellia Serrata har en förstärkande effekt på hyaluronsyran då den gör så att hyaluronsyran stannar kvar längre i leden. Den förhindrar även hyaluronsyramolekylerna från att brytas ner vilket ger en högkvalitativ och skyddande ledvätska.

ChondroPlus är tillskottet för hästar i träning och tävling, för den äldre arbetande hästen och för hästar med tidigare ledskador. Vi vill egentligen rekommendera ChondroPlus till alla hästar, då alla hästar förtjänar tillskottet med guldkant.

Vid beställning av ChondroPlus ingår en Friska Lederhandduk i grönt! Gäller så länge lagret på handdukar räcker.

 

Är du osäker på vilket ledtillskott du ska ge din häst?

Hör då av dig till oss via mail eller telefon:

Mail: kontakt@friskaleder.com

Tel: 0431-12000

Läs nästa

Föreläsning den 8/11 tillsammans med Örebro Ridsportförbund
Första potentiella läkemedlet mot artros hos hästar – och kanske även människor

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.