Ebba Danielsson (SWE)

Ebba Danielsson (SWE)

Talangfull, driven, hårt arbetande och framgångsrik. Ett gäng samlingsord som beskriver den uppkommande unga stjärnan Ebba Danielsson. Vi på Friska Leder är väldigt glada över att få vara en del av Ebbas team som strävar mot den absoluta toppsporten. Under 2022 har hon hunnit ta flertalet segrar i 145cm nationellt och internationellt, vunnit Billdals 150cm Grand Prix, tagit SM-silver för Young rider, ridit Europamästerskapen och mycket mer. Allt detta trots att hon åldersmässigt fortfarande rider som junior.

Ebba har tidigare i många år tävlat framgångsrikt både på ponny och storhäst där flertalet medaljer från olika mästerskap har plockats hem, vinster i GP och många stora internationella tävlingar.

Ebba är inte bara en skicklig ryttare utan även en fin medtävlare och förebild för sporten. Detta är något som vi på Friska Leder tycker är en viktig egenskap att lyfta fram och sprida. Hennes hästar får Conquer och Chondrogen till vardags och utöver det även Conquest Start Up på större tävlingar.

Läs nästa

Gaj Riossa (SLO)
Andre Brandt (SWE)

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.