Nathalie Bozic (SWE)

Nathalie Bozic (SWE)

Nathalie är en av våra profilryttare och hon gör sitt första år som seniorryttare under 2020. Tillsammans med sin fina Hubertus har hon tagit flertalet internationella vinster och placeringar och startat upp till 3* 145.  Nathalie har även ingått i ungdomslandslaget med sin tidigare häst, Little Willie John och tillsammans startade de både Nations Cup och Europamästerskapen för juniorer. Under 2020 satsar hon på sina två unghästar Lane 8 och Energy.

Med sitt företag Little Equestrian tar Nathalie emot hästar för tillridning, tävling och försäljning. Hon håller dessutom i föreläsningar och clinics och säljer produkter i sin webbshop, däribland produkter från Friska Leder. Efter studierna på IHM Business School till Account Manager IT solutions B2B, ser Nathalie fram emot att fokusera helhjärtat på sitt företag och sina hästar.

En period var Nathalie beridare hos OS-ryttaren Maikel van der Vleuten i Holland och hon arbetade även en tid på OS hästar hos Olof Smith. Detta har gett henne chansen att rida många olika typer av hästar och ta del av fantastiskt bra ridning.

Optimal ledhälsa med produkter från Friska Leder

Nathalies tidigare tävlingshästar gick regelbundet på Chondrogen och Conquer. Vid tävling boostade hon dem med Conquest före, under och efter. Hennes två yngre förmågor går till vardags på Chondrogen och får Conquest vid tävling.

Sedan jag började med Friska Leder för många år sedan har jag känt en otrolig skillnad i rörligheten hos alla mina hästar. När man hör ordet leder tänker man ofta bara på benen. Visserligen utsätts de för en otrolig påfrestning varje dag, men det gör även lederna i rygg och nacke hos hästarna. Så jag känner inte bara skillnad i att de är rörliga och mjuka, jag känner också varje dag ett lugn tack vare Friska Leder. Vetskapen jag har om hur produkterna påverkar och hjälper mina hästar att förebygga skador från ledinflammation gör att jag kan andas ut. Jag vet att jag med hjälp av produkterna och långsiktigt planerad ridning ger mina hästar möjligheten till optimal ledhälsa.

När vi frågar Nathalie vilken hennes favoritprodukt från Friska Leder är väljer hon Chondrogen då hon tycker att produkten innehåller så många olika element som främjar optimal ledhälsa. Den är dock en favorit i kombination med Conquest, då hon tycker att kombinationen ger ett tillskott som bygger och jobbar med alla delar av ledens hälsa och funktion.

Nathalies största meriter och highlights

 • Vinst i ungdoms Grand Prix 140, Skyrup countryclub 2016 med Little Willie John
 • Andra placerad i ungdoms Grand Prix kval 140, Falsterbo horse show 2016 med Little Willie John
 • Sjunde placerad i ungdoms Grand Prix 145, Falsterbo horse show 2016 med Little Willie John
 • Europamästerskapen, Millstreet Irland 2016 med Little Willie John
 • Andra placerad i 140 Grand Prix, Laholms ryttarförening 2017 med Hubertus
 • Topp 20 Yong Rider SM, Billdals ridklubb 2017 med Little Willie john
 • Andra placerad i 2* Gold Tour finalen , Ciekocino Polen 2018 med Little Willie John
 • Andra placerad i 3* Gold Tour GP kval, Ciekocino Polen 2018 med Hubertus
 • Andra och fjärde placerad i 3* Gold Tour GP kval, Ciekocino Polen 2018 med Hubertus och Little Willie John
 • Vinst i 7- star 140 touren, Fjärås ryttarförening 2018 med Hubertus
 • Vinst i speedklassen, Danish Derby horse show 2018 med Hubertus
 • Vinst i zontotalen med elitlaget, 2019 med Hubertus
 • Sjätte placerad i Bianca ungdomstour kval 1, Breeders Trophy 2019 Hubertus
 • Andra placerad i Bianca ungdomstour kval 2, Breeders Trophy 2019 med Hubertus

Vi önskar Nathalie ett stort lycka till med sin nya unga förmågor och är stolta över att ha henne i vårt team!

 

Läs nästa

Olof Smith (SWE)
Kristian Von Krusenstierna (SWE)

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.