Vilken hyaluronsyra-produkt passar mig?

Vilken hyaluronsyra-produkt passar mig?

Hyaluronsyra har en smörjande och stötdämpande effekt i leden vilket ofta upplevs som lindrande för den som lider av artros och ledvärk. Friska Leder har därför tagit fram följande tre produkter för människa, med olika mängd hyaluronsyra, för att det ska passa just dina behov.

HA-GO Start

HA-GO Start innehåller 200 mg hyaluronsyra tillsammans med Ginkgo Bilboa, Boswellia Serrata, curcumin och vitamin C. Produkten rekommenderas framför allt till dig som har problem med stelhet, ledvärk eller artros. Detta då den stora mängden hyaluronsyra ger snabb effekt för dig med ledvärk. Även de övriga ingredienserna är snabbverkande och bidrar till ökad rörlighet och normal kollagenbildning. Kollagenbildningen har betydelse för broskets och immunsystemets normala funktion. Den stora mängden hyaluronsyra hjälper även huden att bli spänstig och sund. Rekommenderat dagligt intag är 1 kapsel och en burk räcker i 2 månader. Kostnad per dag är 9,98 kr.

HA-GO Follow Up

HA-GO Follow Up innehåller 100 mg hyaluronsyra tillsammans med Boswellia Serrata, vitamin C och vitamin D. Ingredienserna verkar, som tidigare nämnt, till ökad rörlighet och normal kollagenbildning. Effekterna av produkten är densamma som för HA-GO Start men i något lägre styrka. Produkten passar dig som har ätit HA-GO Start och vill prova att sänka dosen och känna efter om effekten kvarstår. Vid kännbart minskad effekt kan man återgå till HA-GO Start. Den passar också för dig som vill ha ett aktivt liv men som känner dig stel eller har lindriga problem med ledvärk. Målet är att känna ökad rörlighet och få möjlighet till ett aktivt liv. HA-GO Follow Up bidrar även till en spänstig och elastisk hud. Rekommenderat dagligt intag är 1 kapsel och en burk räcker i 4 månader. Kostnad per dag är 6,32 kr.

HA-1

HA-1 innehåller 30 mg hyaluronsyra per kapsel. Den har inga andra ingredienser och passar därför dig som enbart vill ha hyaluronsyra. Kapseln är liten och lätt att svälja. Den rekommenderade mängden, 2 kapslar per dag, understödjer kroppens normala återuppbyggnad av brosket, ger ökad rörlighet och bidrar till att immunförsvaret fungerar normalt. För dig som enbart vill ha hyaluronsyra för hudens skull rekommenderar vi HA-1. Rekommenderat dagligt intag är 2 kapslar och en burk räcker i 3 månader. Kostnad per dag är 6,65 kr.

 

Läs nästa

Hyaluronsyra som hudvård
Hyaluronsyra som hudvård

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.